Με την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΠΕΛ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, επικυρώθηκε με μεγάλη πλειοψηφία των μελών η απόφαση του Δ.Σ. για τη εγγραφή της ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

 

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΛ συνεχίζει από την πρώτη μέρα της ίδρυσης, να κινείται και να παίρνει αποφάσεις με ΜΟΝΟ γνώμονα το νόμο και το καταστατικό.

Η κάθε διαφορετική άποψη είναι σεβαστή, αρκεί να διατυπώνετε μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, με εκφράσεις που αρμόζουν σε κάθε Στρατιωτικό και όχι να προσπαθούμε να επηρεάσουμε αρνητικά το σύνολο των συναδέρφων. Αυτές οι συμπεριφορές απλά θα απομονώνονται.

Η Ε.Σ.Π.Ε.Λ. ως το πρώτο Πανελλαδικά επαγγελματικό σωματείο εναρμονισμένο με το ν.4407/16, μετά και από αυτή την εξέλιξη συνεχίζει το έργο της, με τη δύναμη που της δίνουν τα μέλη της με τις συνεχόμενες εγγραφές τους, με ΜΟΝΟ στόχο την διεκδίκηση των νόμιμων συμφερόντων των Στρατιωτικών της περιοχής μας, αλλά και την στήριξη των οικογενειών τους όποτε απαιτηθεί.

Όσο περισσότεροι γινόμαστε τόσο μεγαλώνει η φωνή μας προς τα κέντρα αποφάσεων, δημιουργώντας μεταξύ μας μία δεύτερη οικογένεια, για το συμφέρον όλων μας.

Μόνος του δεν κατάφερε κανένας τίποτα.

Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ντιντιός Θωμάς Ντέλλας Σωτήρης
Υπσγός (ΤΤΗ) Εσμίας (ΕΜΜΜ)
6983509548 6983512341