ΠΡΟΣ:        Μέλη ΕΣΠΕΛ, ΜΜΕ

ΠΟΜΕΝΣ

Αρ. Πρωτ.   205/2022

Λάρισα, 09 Σεπ 2022

ΘΕΜΑ:          Δελτίο Τύπου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας - ΕΣΠΕΛ

1. Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας - ΕΣΠΕΛ στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών - δράσεων κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς στα μέλη της, την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 22 στον προαύλιο χώρο του 404 ΓΣΝΛ, οργάνωσε και υλοποίησε με την συνδρομή της Εξωτερικής Κινητής Μονάδας Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την διεξαγωγή δωρεάν μαγνητικής μαστογραφίας, για τα θήλυ μέλη της Ένωσης καθώς και των οικογενειών τους, ηλικίας άνω των 40 ετών.
  1. Η διαδικασία των εξετάσεων κύλισε ομαλά (βάση των προγραμματισμένων ραντεβού που είχαν καθοριστεί), επιτυγχάνοντας στο τέλος τον στόχο της δράσης, που ήταν η ευαισθητοποίηση του γυναικείου πληθυσμού και η ανάδειξη της ουσιαστικής πρόληψης για την υγεία, αλλά και τη Μακροζωία.
  1. Επισημαίνεται δε εξάλλου ότι, ο αυξημένος αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής στην εξέταση καθώς και τα ευμενή σχόλια όσων επισκέφτηκαν την Εξωτερική Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, θα αποτελέσουν δέσμευση για το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΛ, προκειμένου το επόμενο έτος να εξετάσει την επανάληψη της εν λόγω δράσης για περισσότερες ημέρες.
  1. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – ΕΣΠΕΛ με γνώμονα την διαρκή μέριμνα για τα μέλη της, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες, αποτελώντας αντάξιο εκφραστή των εν ενεργεία Στρατιωτικών της Λάρισας.
  1. Παρακαλούμε για την ενημέρωση σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

Πέτρος Μούστος

Ανχης (ΔΒ)

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

Απόστολος Θέος

Εσμίας (ΟΤΕΤΗ)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Πλατφόρμα Προνομίων

για τα μέλη των Ενώσεων της ΠΟΜΕΝΣ

aitisi

Εδώ μπορείς να γίνεις μέλος

Πείτε μας τον προβληματισμός ή αναδείξτε ένα θέμα.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή αποστείλετε email στο

Η συμβολή όλων των συναδέλφων απαραίτητη

Γίνεται μέλος στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας