Η ΕΣΠΕΛ θέλησε να εξασφαλίσει τα Μέλη της και τις οικογένειές τους για μια Ομαδική Ασφάλιση.

Σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας για το άτομο έναντι οποιωνδήποτε τυχαίων γεγονότων που αφαιρούν την αίσθηση της ανασφάλειας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το άτομο να συμπληρώνει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης και να επεκτείνει την προστασία του σε τομείς στους οποίους δεν συμμετέχουν οι κρατικοί οργανισμοί κοινωνικής πολιτικής.

Οποιο μέλος της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. με τα μέλη της οικογένειάς του επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτή την προσφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία είναι αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης, θα πρέπει αρχικά να δηλώσει ενδιαφέρον στα μέλη της Δ.Σ. Ε.Σ.Π.Ε. Λ. (είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) μέχρι τις 15/7. Για περισσότερες πληροφορίες - ενημέρωση μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Όσο μεγαλώνει η οικογένεια της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα προς όφελος όλων μας, αλλά κυρίως των οικογενειών μας.