ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

Παροχές - Διευκολύνσεις στο Στρατιωτικό Προσωπικό (ΣΟΑ-ΚΑΑΥ κλπ)

Άρθρο του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Θωμά Ντιντιού

Σύμφωνα με αυτά που γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Νόμιμη Εκπροσώπηση των Στρατιωτικών από απεγνωσμένες φωνές κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν για καθαρά προσωπικά συμφέροντα, πρέπει όλοι να γνωρίζουν κάποια πράγματα τεκμηριωμένα και όχι με λόγια ‘’του αέρα’’.

Αποτελέσματα εκλογών Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                  

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ Πασαρέλα (απέναντι από το αρχαίο θέατρο, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) με θέματα:

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) υπενθυμίζει στα μέλη και τους φίλους της, την υποχρέωση υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας έως το τέλος του έτους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΠΕΛ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, επικυρώθηκε με μεγάλη πλειοψηφία των μελών η απόφαση του Δ.Σ. για τη εγγραφή της ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ ανακοινώνει την ένταξη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας - ΕΣΠΕΛ στην Ομοσπονδία. Η ΠΟΜΕΝΣ χαιρετίζει και καλωσορίζει στην οικογένεια της Ομοσπονδίας, την ΕΣΠΕΛ, η οποία αποτελεί την πρώτη ιστορικά πρωτοβάθμια Ενότητα Στρατιωτικών που ιδρύθηκε με το νόμο 4407/2016 και αποτελεί πρότυπο εύρυθμης λειτουργίας Ένωσης.