Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

Παροχές - Διευκολύνσεις στο Στρατιωτικό Προσωπικό (ΣΟΑ-ΚΑΑΥ κλπ)

Θεσμική εκπροσώπηση στρατιωτικών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, έχει πολλαπλώς καταγγείλει σενάρια παραπληφόρησης που αναπαράγονται τον τελευταίο καιρό.

Άρθρο του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. Θωμά Ντιντιού

Σύμφωνα με αυτά που γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την Νόμιμη Εκπροσώπηση των Στρατιωτικών από απεγνωσμένες φωνές κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να παραπληροφορήσουν για καθαρά προσωπικά συμφέροντα, πρέπει όλοι να γνωρίζουν κάποια πράγματα τεκμηριωμένα και όχι με λόγια ‘’του αέρα’’.

Αποτελέσματα εκλογών Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΜΕΝΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ την Τρίτη 16/1/2018, συμμετείχε σε κοινό τραπέζι διαλόγου και συνεννόησης με τις Ομοσπονδίες των Σ.Α.

                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                  

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του καφέ Πασαρέλα (απέναντι από το αρχαίο θέατρο, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) με θέματα:

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) υπενθυμίζει στα μέλη και τους φίλους της, την υποχρέωση υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων φορολογίας έως το τέλος του έτους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ